Even voorstellen: Michael de Vries

Deze keer stellen wij je graag voor aan Michael de Vries. Michael is onze knip- ponsmachine operator sinds december 2016. Dit doet hij met echte klasse! Zoals een muzikant zijn/haar instrument bespeeld, zo bespeelt Michael zijn knip- ponsmachine.

Maar hoe is Michael hier nu terecht gekomen? Hier reageert hij kort, maar met humor op “Surfend op het internet kwam ik een vacature tegen bij Vic Obdam Staalbouw. Nu kom ik fietsend”. Zo simpel ging het natuurlijk niet helemaal, ook Michael heeft zijn draai moeten vinden binnen het bedrijf. De werkvoorbereider was en is zijn grote steun en toeverlaat. Het gaat zo ver dat Michael hem heeft omgedoopt tot Vicopedia!

Michael is een geboren Amsterdammer en daarom zijn z’n favoriete klussen makkelijk te verklaren.“De diverse klussen op en rond de Oudezijds. Pracht stukkie gracht, nog steeds!”

Humor is dus belangrijk voor Michael. Hierom voelt hij zich helemaal thuis bij Vic Obdam Staalbouw. Dit en de leuke klussen in Amsterdam zijn gelukkig niet de enige zaken waardoor Michael zich hier prettig voelt. De collegiale werksfeer en met passie & inzet projecten aanvliegen! Dat maakt het plaatje compleet.