Even voorstellen: Paul Hoedjes

Wij stellen u voor aan the man, the myth, the legend, onze Voorman van productie: Paul Hoedjes. Paul is hier in 2006 gestart als stagiair/vakantiekracht en in 2007 ging hij ons leer-werktraject in. In de daaropvolgende jaren heeft Paul heel wat projecten gedraaid en mooie ervaring opgedaan, maar het project dat hem het meeste is bijgebleven is die van het apenverblijf in Diergaarde Blijdorp. Wij begrijpen die keuze wel want heel Vic Obdam Staalbouw BV was zo trots als een aap met zeven… (ach, je kent de uitdrukking wel) dat we deze klus mochten doen.

Paul kwam hier dus binnen als een broekie en na 12 jaar is hij een onmisbare Voorman in ons bedrijf. Hierom stelde wij uiteraard de vraag van wie hij het meeste heeft geleerd. Over het antwoord op deze vraag hoefde Paul geen moment na te denken: “Ruud Obdam, van hem ik heb tijdens mijn stage zoveel over staalbouw geleerd.”

Buiten deze werkervaringen om heeft Paul het gewoon heel erg naar zijn zin bij ons en dat ligt zeker ook aan de werksfeer. “Niet alleen de uitjes en activiteiten zijn heel tof, maar ook dat we er met z’n allen de schouders onder zetten om elk project tot een goed einde te brengen vind ik fantastisch.”