Even voorstellen: Marcel Ruitenberg

Deze keer stellen wij je graag voor aan Marcel Ruitenberg. Marcel is hier in november 2014 begonnen als constructiewerker/lasser, maar inmiddels is hij alweer een jaar ook werkzaam als lascoördinator. Marcel is dus een echte duizendpoot op onze werkvloer.

Maar hoe is Marcels hier nu terecht gekomen? Hier gaan we logischerwijs even voor terug in de tijd! “In mei 2012 ging mijn toenmalige werkgever failliet”, vertelt hij. Dit is natuurlijk bijzonder slecht nieuws, maar na een open sollicitatie bij ons kon Marcel weer aan de bak. Een jaar later werd hij wegens een reorganisatie ontslagen, maar anderhalf jaar later keerde Marcel weer terug bij ons. En inmiddels is hij niet meer weg te denken van onze werkvloer.

In de tijd dat Marcel hier werkt heeft hij bijgedragen aan heel wat klussen, er passeren jaarlijks mooie projecten dus kiezen is lastig. Maar de verkeerstoren op Bonaire is er ook zeker een om trots op terug te kijken.

Marcel vertelt dat hij hier binnenkwam als vakman, dus al aardig wat bagage in bezit had. Toch heeft hij tijdens zijn werkzaamheden veel geleerd van de vorige lascoördinator, zeker over lastechnieken.

Over wat het werken bij Vic Obdam Staalbouw (buiten de leuke klussen om natuurlijk) zo leuk maakt, is Marcel kort maar krachtig: “De sfeer is open en gezellig”.