Even voorstellen: Kevin Gerrmann

In 2014 begonnen als leerling en inmiddels uitgegroeid tot constructiewerker en lasser. Dames en heren wij stellen u voor aan Kevin Gerrmann.

Kevin vond Vic Obdam Staalbouw via het internet toen hij op zoek was naar een geschikt leerbedrijf. Hij trok de stoute schoenen aan en ging in gesprek met Ruud Obdam, Pieter Klijn en Bert de Waal. Inmiddels werkt Kevin hier alweer een aantal jaar en dus vroegen wij hem wat hij het leukste/mooiste project vond om aan mee te werken. Hierop antwoordde hij het volgende “Ik heb niet echt persé een leukste opdracht, maar vind vooral de afwisseling van verschillende klussen leuk.”

Aangezien Kevin dus veel afwisseling heeft in zijn werkzaamheden wat betekent dat hij veel kennis nodig heeft, vroegen wij hem van wie hij het meest heeft geleerd: “Van Bert. Hij heeft mij van alles geleerd, Bert heeft mij beter gemaakt in wat ik al een beetje kon zoals lassen en samenstellen” Bert, bedankt!

Leuke collega’s en de onderlinge gezelligheid zijn naast afwisseling ook belangrijk voor Kevin en gelukkig vindt hij dat bij ons.