Even voorstellen: Jaco Stolze

Deze keer stellen wij je graag voor aan Jaco Stolze. Jaco werkt al 17 jaar bij Vic Obdam Staalbouw en hier zijn wij erg blij mee! Na 17 jaar kun je dus stellen dat Jaco ons bedrijf van binnen en van buiten kent.

Maar hoe is Jaco hier nu terecht gekomen? Jaco begon hier na zijn studie HTS werktuigbouwkunde. Hij kwam in begin 2002 met ons in contact via een detacheringsbureau. Dit bureau zijn wij nog steeds erg dankbaar!

Wij vroegen Jaco wat zijn favoriete klus was. Dit was voor hem lastig kiezen vanwege de diversiteit van leuke opdrachten. Hij haalt veel voldoening uit het helpen van de klant naar een mooi eindresultaat. Als Jaco dan toch echt een klus moet kiezen, is het die van de Kalvertoren. “Bij deze klus hebben we samen met de klant, de constructeur en de architect de complete en complexe verbouwing van een winkelcentrum begeleid en uitgevoerd”.

Aangezien Jaco hier al heel wat jaren werkt, vroegen wij hem van wie hij het meest heeft geleerd. Hierop gaf hij een mooi antwoord: “Elke dag leer ik weer nieuwe dingen van mijn collega’s. Maar als ik dan echt één persoon moet noemen dan zal dit Pieter zijn. Hij weet in alle hectiek van de dag altijd rustig te blijven”.

Samenwerken aan mooie klussen en van elkaar leren is belangrijk voor Jaco. Maar er is meer waar hij blij van wordt bij Vic Obdam Staalbouw. Zoals de no-nonsens cultuur, hard werken en alles doen met een glimlach.