Even voorstellen: Bart Boukes

In de vorige editie hadden we met Ingmar een echte allround topper te pakken, maar in deze editie gaan we misschien nog wel een stapje verder. Bart Boukes omschrijft zijn functie als volgt; “constructiewerker/lasser/montagemedewerker”. Bart is dus een echte duizendpoot en dat is hij nu alweer zo’n 8,5 jaar bij ons.

Hij is in 2010 bij ons terechtgekomen via een oom van Wilco Zwart en nooit meer weggegaan. In al die jaren heeft hij aan veel mooie projecten meegewerkt zoals het Ziggo Dome. Wij vroegen hem wat hij het leukste/mooiste project vond om aan mee te werken. Zijn antwoord was duidelijk: “Qua buitendienst activiteiten was het opvijzelen van het V&D gebouw in de Kalverstraat erg tof”

Aangezien Bart dus veel variatie heeft in zijn werkzaamheden bij ons, vroegen wij hem van wie hij het meest heeft geleerd: “Van Thijmen Blankendaal, van Wilco Zwart en van Ruud Obdam” Heren namens ons allen, bedankt!

”De sfeer is erg goed op de werkvloer en grappen van elkaar worden gewaardeerd” Dit zijn punten waardoor Bart het erg naar zijn zin heeft bij ons.